Greenely

Recension och omdöme om elbolaget Greenely. Se utbud av elavtal, elpriser och kampanjerbjudande om du vill teckna ett nytt elavtal.

Greenely

Greenely

Villkorstid: 12 mån

Nykundserbjudande

 • Avtalsform: Timpris
 • Månadsavgift: 49 - 69 kr/mån
 • Påslag: 0 öre/kWh
 • Nykundsrabatt: 414 kr
 • Bindningstid: 0 mån
 • Uppsägningstid: 14 dgr

Om Greenely

Greenely är elbolaget som har stort fokus på smart styrning när det kommer till din elförbrukning. Genom att erbjuda timprisavtal med en massa smarta funktioner i appen kan du sänka din elkostnad avsevärt. Få större insikt i din elförbrukning tack vare Greenely!

Varför ska jag välja Greenely?

 1. Ett timprisavtal utan påslag. Betala endast vad elen kostar + månadsavgift. Synka din elbil, solpaneler eller värmesystem i appen för att optimera din elförbrukning.
 2. Få tillgång till insikter och analyser i appen. Följ timpriset i realtid och få pushnotiser när priset är högt.
 3. Få 6 fria månadsavgifter (värde fr. 414 kr) när du tecknar elavtal. Använd rabattkoden 6moff.
Läs mer hos Greenely  ❯
Greenely

Elavtal hos Greenely

Se utbud av elavtal och extra tilläggstjänster som du kan lägga till på ditt elavtal hos Greenely.

Kostnaden för elavtal med rörligt- eller timpris som avtalsform baseras på elpriset på elbörsen. Det kostnadsförslag du får hos elbolagen eller hos jämförelsesajter baseras på spotpriserna i november månad.

Månad SE1 SE2 SE3 SE4
November 202360,9060,9082,1384,72

*Spotpris i öre/kWh för respektive elområde. Omfattar ej kostnad för påslag, månadsavgift, moms etc.

Timprisavtal

Greenely är ett elbolag som endast erbjuder timprisavtal där elpriset följer elmarknaden med nytt elpris för varje timme. Detta är elavtalet för dig som följa elpriset och planera din elförbrukning därefter. Med smarta funktioner i appen kan du planera din elförbrukning till att undvika de timmar där elpriset är som högst och tvärtom när det är som billigast.

I formuläret kan du välja hur du vill betala månadsavgiften. Om du vill binda upp dig i ett år betalar du endast 49 kr/mån (en besparing på 29 %) eller så kan du välja vanlig månadsavgift på 69 kr/mån.

Elavtal Timpris
Påslag 0 öre/kWh
Månadsavgift 49 - 69 kr/mån
Bindningstid 0 mån

Tilläggstjänster

Greenely har ett flertal tilläggstjänster som ingår i ditt timprisavtal utan extra kostnad.

Smart elbilsladdning

Med smart elbilsladdning kan du ladda din elbil när elpriset är som billigast. Genom att Greenely i förväg analyserar när priset är som billigast kan man spara upp till 50 procent av kostnaden. I appen får du även tillgång till din laddhistorik där du kan se bilens batterinivå och laddningsstatus. Greenelys elbilsladdning stöder idag 15 olika bilmärken.

Smart uppvärmning

Uppvärmningskostnaden är en stor del av din elförbrukning. Här kan Greenely hjälpa dig förbättra hemmets inomhuskomfort och samtidigt sänka elkostnaden genom att värma upp huset under de billigaste timmarna. I appen får du även tillgång till energisparläge som du kan slå på när du är bortrest och vill spara energi. Ditt hus värms då upp igen när du kommer tillbaka.

Ställ in din önskade temperatur i inställningar och anslut din värmepump för att komma igång. På hemsidan kan du se vilka värmesystem som Greenely stödjer.

Solceller

Om du har egna solpaneler kan du följa din solproduktion i appen och se hur mycket du själv använder och hur mycket som säljs tillbaka till nätet. Den el som du inte använder säls för spotpriset + 5 öre/kWh. I appen får du full tillgång till data kring din elproduktion där du historiskt kan se elpris, förbrukning etc. Om du inte har solpaneler idag kan du ta in offerter från Greenelys certifierade solcellspartners.

Omdömen om Greenely

Se omdömen om Greenely hos Trustpilot och Reco. Läs vad kunder har upplevt som bra och dåligt.

Trustpilot
Trustpilot.com Omdöme & betyg
Reco
Reco.se Omdöme & betyg

Vårt omdöme om Greenely

Vi recenserar Greenely baserat på ett antal kategorier. Uppfyller 3 av 5 krav när det kommer till elavtal, valmöjligheter och nykundserbjudande.

Erbjuder flera elavtal Nej
Tilläggstjänster Ja
Certifierad Schysst elhandel Nej
Mobilapp Ja
Nykundserbjudande Ja
Läs mer om Greenely  ❯

Kontaktuppgifter

 • Hemsida: www.greenely.com
 • Telefonnummer: -
 • E-post: support@greenely.se
 • Öppettider: Måndag - Fredag 9-17

Postadress

 • Greenely AB
 • Vasagatan 40
 • 111 20 Stockholm